نکات مراقبتی برای نگهداری بهتر قاشق و چنگال استیل

در ادامه چند توصیه مهم برای اطمینان از طول عمر بیشتر و عدم نیاز مجدد به تمیز کردن قاشق و چنگال استیل را برایتان آورده‌ایم:

در ادامه چند توصیه مهم برای اطمینان از طول عمر بیشتر و عدم نیاز مجدد به تمیز کردن قاشق و چنگال استیل را برایتان آورده‌ایم:
برای جلوگیری از آسیب احتمالی ناشی از تماس با مواد اسیدی، سرویس قاشق و چنگال خود را با آب بشویید.
برای پاک کردن لکه‌های ماندگار، فقط از شوینده مخصوص استیل استفاده کنید.
برای تمیز کردن قاشق و چنگال استیل در ماشین ظرفشویی از دفترچه راهنمای ماشین پیروی کنید.
برای شستشوی کارد استیل، سر کارد را برعکس در ماشین ظرف شویی قرار دهید.
برای جلوگیری از لک شدن یا آسیب دیدگی قاشق و چنگال استیل، آن‌ها را بصورت مداوم در ماده شوینده یا فضای مرطوب نگهداری نکنید.
استفاده از سیم ظرفشویی و هر نوع ساینده ای که ایجاد خراش کند، موجب ایجاد خط و خش و از بین رفتن درخشش سرویس قاشق و چنگال خواهد شد.
سرویس قاشق و چنگال استیل خود را با ظروف نقره در ماشین ظرفشویی قرار ندهید، زیرا این کار باعث تیرگی و کدری ظروف می‌شود.
توقف برنامه شستشوی ماشین ظرفشویی، در حین آبکشی موجب ایجاد لک و آسیب دیدگی احتمالی قاشق و چنگال‌ها می‌شود.
برای حفظ کیفیت روکش استیل، از شوینده‌های قوی که حاوی سفید کننده هستند، پرهیز کنید.
می‌توانید برای جلوگیری از تیرگی، بلافاصله بعد از هر بار استفاده، سرویس قاشق و چنگال استیل خود را به صورت دستی شستشو و سپس خشک کنید.
استیل ضد زنگ از مواد بسیار بادوام و مقاوم ساخته شده است. با این حال در صورت عدم مراقبت درست، قاشق و چنگال استیل در معرض زنگ زدگی، غر شدگی و لک شدگی قرار می‌گیرد.
نگهداری طولانی مدت کارد و چنگال‌های کثیف در ماشین ظرفشویی، باعث ایجاد لکه و ماندگاری آن خواهد شد. آب‌کشی‌ قاشق و چنگال‌ها قبل از قرار دادن‌شان داخل ماشین ظرفشویی، خصوصاً اگر قرار نیست فوراً ماشین ظرفشویی را روشن کنید، از بروز چنین مسئله‌ای جلوگیری می‌کند.
از رها کردن کارد و چنگال استیل برای مدت طولانی در آب‌ و صابون، محلول‌های سفید کننده یا آب‌نمک پرهیز کنید.
از به کار بردن شوینده‌های خورنده پرهیز کنید.
برای تمیز کردن قاشق و چنگال استیل و پاک کردن لکه‌های شبیه به رنگین‌کمان، می‌توانید از آب لیمو استفاده کنید.

 
واحد تحقیق و توسعه مجموعه 4Kitchen